2462 Martonvásár, Budai út 29.

Autómosónk 2016-ban kezdte el működését Martonvásár területén és nyújtja ügyfeleinek a környezetbarát, innovatív gőztechnológiát alkalmazó kézi autómosás előnyeit.

 

Ha fontos Önnek autója tisztasága és szeretné eredeti állapotát minél tovább fenntartani, akkor elvárásainak autómosónk a legmegfelelőbb hely.

  • Egy tiszta autó, olyan mint a tiszta otthon: biztonságot, nyugalmat ad és jó közérzet biztosít. Ahogyan gondot fordítunk otthonunk, egyéb használati tárgyaink tisztán tartására, úgy autónk tisztaságának megóvására is figyelmet szentelünk, hiszen életünk szerves részét képezi.

  • Szolgáltatásaink széles körben kínálnak megoldást ügyfeleink gépjárműveinek tisztántartására, állapotának megőrzésére. Ügyfeleinknek kedvező áron biztosítjuk külső-belső tisztítási csomagjainkat és teljes körű autókozmetikai szolgáltatással állunk rendelkezésükre. Fontos számunkra, hogy ügyfeleink ne csak betérjenek, hanem elégedetten visszatérjenek. Tudjuk, hogy az autó tisztítása egy bizalmi dolog. Ezért mindent megteszünk, hogy ügyfeleink bizalmát kiérdemeljük.

  • Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap környezetünk megóvása, felhasználható energiáinkkal történő takarékoskodás, mely számunkra éppoly fontos, mint a hozzánk betérő partnerek számára.

  • Az általunk alkalmazott tisztító- és ápolószerek és technológia használata esetében az elsődleges szempont a környezetbarát tulajdonság és hatékonyság.